Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

THIRRJE PUBLIKE PËR PARASHTRIM TË LLOGARIVE BANKARE

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për shkak të ndryshimeve të statusit të Ohridska Banka SHA Shkup, domethënë për shkak të aderimit të saj në Sparkasse Bank SHA Skopje, ku përdoruesit e saj kanë marrë llogari të reja bankare, dhe në përputhje me situatën e tyre të re, Sektori i tatimeve dhe taksave i thërret të gjithë tatimpaguesit – Personat juridikë, Personat e vetëpunësuar dhe Tregtarët Individualë të ngarkuar me taksë komunale, për emrin e një lokali biznesi (taksa e kompanisë), si dhe të gjithë personat fizikë dhe juridikë përgjegjës për tatimin në pronë të personave fizikë dhe juridikë në Komunën e Kumanovës, që të dorëzojnë llogari të reja bankare brenda afateve ligjore. Përndryshe, Sektori i tatimeve dhe taksave do të veprojë në përputhje me dispozitat ligjore.

Me respekt, Sektori i tatimeve dhe taksave

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст