Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tradicionalisht not pas kryqit të Poolit të Qytetit të Mbyllur

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e festës së madhe të krishterë, Epiphany-Vodi, më 19 janar 2018 (e premte) në orën 11:45, organizohet një notim në pishinën e mbyllur të qytetit. Ky manifestim organizohet nga klubet e notit “Aqua”, “Nemo”, “Dolphin” dhe “Tumba”, nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës dhe të Dioqezës Kumanovë-Osogovo. Të gjithë qytetarët e interesuar mund të aplikojnë më së voni në 18.01.2018 në pishinën e qytetit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст