Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

T’ua kthejmë trotuaret këmbësorëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, i shoqëruar nga përfaqësues të SPB – MPB Kumanovë, NP “Kumanova – parking” , nxënës të shkollave fillore dhe persona nga Qendra Ditore “Poraka Nasha”, shpërndanë afishe për vozitësit dhe këmbësorët në komunikacion. Qëllimi i këtij aksioni ishte rritja e vetëdijes së pjesëmarrësve në komunikacion. Afishet me porosinë “T’ua kthejmë trotuaret këmbësorëve”, nga zyrtarët e MPB – Kumanovë do të shpërndahen edhe gjatë vikendit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст