Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Turneu tradicional i atletikës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 11 Tetorit, në terrenin stërvitor të atletikës në SHMKT “Nace Bugjoni” – Kumanovë, u mbajt për të 9 -ën herë turneu tradicional i atletikës. Kjo ngjarje sportive organizohet nga Lidhja Komunale e Sporteve dhe Klubi i Atletikës – Kumanova. Atletët _Kumanova, Shkupi, Tetova, Prilepi, Ohri, deri dhe mbi 14 vjeç morën pjesë, si anëtarë të klubeve sportive. Në këtë ngjarje mori pjesë Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст