Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U hap Kolonia e Pikturave “Kumanova” 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski sot i vizitoi artistët që arritën në Qendrën Memoriale KAÇKM në Pelincë, në Koloninë e 46 – të ndërkombëtare të pikturave “Kumanova” 2019.

Sivjet marrin pjesë artistë nga Maqedonia e Veriut, Serbia, Bullgaria dhe Bosnja e Hercegovina: Nikola Pijanmanov, Mila Trendafilovska, Ivana Nsateski, Milena Stankov, Nagja Milivojeviq, Branko Jevqiq, Antonija Fingarova, Petar Çuçuligov, Savu Rupiq, Ivana Markez Filipoviq, Marija Micova, etj.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст