Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt “Kumanova Moto Rok Fest”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në aeroportin sportiv Axhitepe-Kumanovë u organizua festivali tradicional gjithditor “Kumanova Moto Rok Fest”, i organizuar nga shoqata sportive e motoçiklistëve, moto klubi “Bears”, mbështetur nga Komuna e Kumanovës. NË pjesën muzikore të festivalit morën pjesë bendet: Radiostage, Syndicate, Why not band dhe Superhiks. Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski ishte i pranishëm në festivalin tradicional.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст