Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt mbledhja e parë konstituive e Këshillit për mbrojtjen e konsumatorëve në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot u mbajt seanca e parë konstituive e Këshillit për Mbrojtjen e Konsumatorëve në komunën e Kumanovës.

Rendi i ditës përbëhej nga një pikë – zgjedhja e kryetarit të këshillit, dhe në këtë pozitë u zgjedh Vilijam Bojkovski, menaxher i DPTU Mi-Mar – Kumanovë.

Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit është themeluar për të shqyrtuar çështjeve dhe verifikim të çështjeve që kanë të bëjnë me cilësinë e shërbimeve të institucioneve publike, kurse Vendimin për themelimin e tij e ka miratuar Këshilli i Komunës së Kumanovës. Ky këshill përbëhet prej 7 anëtarëve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст