Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt punëtoria regjionale për konsolidim të tokës bujqësore

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në kuadër të projektit “Inkorporimi i Programit Kombëtar për konsolidimin e tokës (MAINLEND)” u prezantua zbatimi i vazhdueshëm i projektit dhe procesi i konsolidimit të tokës bujqësore, kurse u paralajmërua edhe përzgjedhja e 12 zonave të reja të mundshme për konsolidimin e tokës bujqësore në shtet. Ngjarja u hap nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço – Nikollovski, i cili iu drejtua të pranishmëve.

Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian përmes Instrumentit për ndihmë para-qasëse të BE – së, me vlerë 2.5 milionë euro dhe me kontribut të Organizatës së Ushqimit dhe Bujqësisë të Kombeve të Bashkuara (FAO) në vlerë prej 61 mijë euro.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст