Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U nënshkrua Marrëveshja për dokumentacionin teknik – projektues për rehabilitim të shkollave fillore komunale

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski me
përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe drejtorët
e shkollave fillore komunale, nënshkroi marrëveshje trepalëshe për
përgatitje dhe auditim të dokumentacionit teknik – projektues për
rehabilitimi të shkollave fillore komunale: “Toli Zordumis”, “11
Tetori”, “Kristijan Karposh”, “Vuk Karaxhiq” dhe “Braqa Ribar”.

Në përputhje Marrëveshjen do të riparohen fasadat e shkollave,
rampat qasëse dhe tualetet për fëmijët me nevoja të posaçme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст