Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua 75 vjetori i daljes së bërthamës së aradhës partizane të Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Lidhja e veteranëve të luftës shënoi 75 vjetorin e daljes së bërthamës së aradhës partizane që iu bashkangjit LNÇ. Kjo aradhë është krijuar më 26 qershor 1943. Në vendin e njohur si Cekova Bavça (Kopshti i Cekos), vunë lule të freskëta veteranët e luftës, anëtarët e Këllit të veteranëve të luftës, përfaqësues të Këshillit të Komunës së Kumanovës, anëtarë të Shoqatës së veteranëve të armatës dhe policisë dhe fëmijë të Kopshtit të Fëmijëve “Angell Shajçe”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст