Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua 8 Shtatori

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Përmendoren Gruaja Luftëtare në sheshin e qytetit, me program solemn u shënua festa e 8 Shtatorit – Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë. Delegacione të veteranëve, përfaqësues të komunës, Këshillit, ARM – së, MPB – së, institucioneve, shkollave, organizatave dhe partive politike vunë lule të freskëta para përmendores. Para të pranishmëve fjalë mbajti edhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст