Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua Dita e Batalionit të Parë të Këmbësorisë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në kazermën “Boro Menkov” në manifestimin solemn për shënimin e Ditës së Batalionit të Parë të Këmbësorisë. Me këtë rast, përfaqësuesit e ARM – së defiluan në hapësirat e kezermës, kurse u ekspozua edhe një pjesë e pajisjeve ushtarake dhe armëve që i posedon ky njësit. Në manifestim morën pjesë edhe përfaqësues të lartë të ARM – së, përfaqësues të udhëheqësisë shtetërore, institucioneve dhe shërbimeve publike, kryetarët dhe përfaqësuesit e njësive të vetëqeverisjes lokale, përfaqësues të sektorit të biznesit dhe bashkëpunëtorë të Armatës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст