Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua Dita e Evropës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën patronazhin e Komunës së Kumanovës dhe Lëvizjes Evropiane në RM, me program të pasur, u shënua Dita e Evropës në Kumanovë. Me këtë rast, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, u takua me ambasadorët e Francës, Italisë, Spanjës dhe Kroacisë në hapësirat e komunës, kurse më vonë u mbollën fidanë në rrugën “Tode Mendoll”. https://www.youtube.com/watch?v=ypWgxVh9iRM&feature=youtu.be

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст