Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua ditëlindja e Goce Dellçevit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

SHMK – Gjimnazi “Goce Dellçev” – Kumanovë, në mënyrë solemn, e efestoi 148 Vjetorin e lindjes së patronit, revolucionarit Goce Dellçev. Sekretarja e Komunës së Kumanovës Desanka Stosevska dhe kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, së bashku me përfaqësuesit e administratës komunale, vunë lule të freskëta në bustin e revolucionarit maqedonas.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст