Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U vendosën shtëpiza të reja për shitje të luleve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski dhe drejtori i NP “Tregu”, Ilir Saiti, para gazetarëve i promovuan shtëpizat e reja (tezga) për shitje të luleve në tregun e gjelbër.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст