Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Urimi i Kryetarit të Komunës Maksim Dimitrievski me rastin e Vitit të Ri 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të dashur qytetarë, dëshiroj t’jua uroj Vitin e Ri me dëshirat më të sinqerta.

Dëshiroj që gjatë këtij viti ta mbushim jetën tonë të përditshme me dashuri, besim dhe shpresë dhe së bashku të vazhdojmë të ndërtojmë të ardhmen tonë dhe të fëmijëve tanë.
Së bashku ne kontribuojmë në përmbushjen e sfidave të reja dhe të ndërtojmë një rrugë drejt përparimit të komunitetit tonë.

Ju uroj një vit të suksesshëm plot me shëndet, gëzim dhe prosperitet.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст