Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vazhdon procesi i ndërrimit të llampave të ndriçimit rrugor

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në lidhje me Marrëveshjen e partneritetit publiko-privat për ndriçimin në Kumanovë, përmes firmës “IHS Systems” – Republika e Çekisë, me filiale në Ohër, për instalimin e ndriçimit të ri dhe përmirësimin e rrjetit në hapësirat publike qarkulluese me llamba dhe reflektorë led kursyes me sistem modern të menaxhimit, Komisioni Komunal me përfaqësues të mbikëqyrësit dhe realizatorit dolën në terren, duke matur llambat e vjetra dhe të reja në 27 rrugë në qendër të qytetit. Po punohet me intensitet për riparim të ndriçimit, i pasuar me kontrollë të rregullt.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст