Vendosen pajisje të reja urbane

Komuna e Kumanovës filloi me vendosjen e pajisjeve të reja urbane në qendër të qytetit. Deri tani janë vendosur rreth njëzetë ulëse të reja dhe shporta të mbeturinave në dy sheshet e qytetit. Planifikohet të vendosen rreth 100 të ngjashme në periudhën e ardhshme.

Врати се на врвот
Големина на фонт