Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Viti i Ri Kinez

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, mbajti fjalë rasti në manifestimin e organizuar me rastin e Vitit të Ri Kinez. Në këtë manifestim ishte i pranishëm edhe Ambasadori Kinez, përfaqësues të Shoqërisë për miqësi bashkëpunim maqedono – kinez (SHBMK) dhe një numër i madh i qytetarëve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст