Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vizita e parë zyrtare e Ambasadorit të Japonisë, Sh. t. Hironori Savada

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në ambientet e komunës së Kumanovës, Kryetari i Komunës Dimitrievski u takua me Ambasadorin e Japonisë, sh.t. Hironori Savada dhe drejtoreshën e Spitalit të Përgjithshëm të Kumanovës, Dr. Snezana Zaharieva. Qëllimi i takimit ishte nënshkrimi i marrëveshjes së grantit me Spitalin e Përgjithshëm të Kumanovës në lidhje me dhurimin nga programi GGP – Programi për të ndihmuar sigurinë njerëzore i Ambasadës Japoneze në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ky projekt ofron një sistem të ri dixhital me ultrazë diagnostikues me kujdes mjekësor të cilësisë së lartë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст