Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zgjedhet suveniri i Komunës së Kumanovës për vitin 2020

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në komunën e Kumanovës është nënshkruar marrëveshje me Shoqatët e Artistëve të Punës me Dorë “ARTI KRAFT# nga Shkupi, që e përgatitën suvenirin “Gotë e qelqtë e mbushur me bari dhe litar me fotografi nga rrethi i Kumanovës, në kuti të punuar me dorë”. Kjo vepër, nga ana e Komisionit për zgjedhjen e suvenirit të komunës, është zgjedhur për suvenir të Komunës së Kumanovës për vitin 2020, në bazë të konkursit të shpallur më parë.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст