Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Аеросолна метода за намалување на загаденост на воздух

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово во соработка со Факултет за земјоделски науки и храна и Факултет за информатички и комуникациски технологии, по четврти пат спроведоа мерка за намалување на загаденоста на воздухот на територија на Општина Куманово. Оваа мерка е дел од акцискиот план за намалување на загаденоста на воздухот во Општина Куманово.

*Резултатите од мерењата на воздухот се од 6/02/2018

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст