Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Активно се работи на проширување на атмосферска и фекална канализациона мрежа

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Продолжуваат активностите за проширување на мрежата на атмосферска канализација на Ул.4ти Јули, како и на фекална канализација во Долно Којнаре.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст