Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Вечер посветена на музиката на Трајко Прокопиев

По повод патронатот на НУЦК “Трајко Прокопиев” – Куманово, во просториите на НУЦК “Трајко Прокопиев” се одржа концерт на кој настапија:
Хор на наставници “Рацин“ при ООУ “Кочо Рацин“ Куманово
ХМД “Кочо Рацин“ – Скопје
Женски Камерен Хор “Св. Злата Мегленска“ – Скопје
На настанот присуствуваше Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски, и Секретарот на Општина Куманово Десанка Стошевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст