Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска се одржа вонредна седница на Советот на општина Куманово, со една точка на дневен ред Одлука за обезбедување на парични средства од Буџетот на Општина Куманово за набавка на опрема и средства за дезинфекција за потреби на Општина Куманово.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст