Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е осмата седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со претставници од општинската администрација и директорите на јавните претпијатија и установи одговарат на советнички прашања.

  • Презентиран проектот за ,,Нулта толеранција за неправилно  паркирање”
  • Најава за изградба на нови монтажни гаражи
  • Објаснување за водоснабдувањето во градот и инфраструктурни проекти
  • Асфалтирање на улици
  • Одговор на прашања од областа на образованието и градинките.

Следете ја седницата на Советот во живо на следниов ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст