Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt mbledhja e tetë e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, së bashku me përfaqësuesit e administratës komunale dhe drejtorët e ndërmarrjeve publike iu përgjigjën pyetje të këshilltarëve.

  • U prezantua projekti “Zero tolerancë për parkim të pa rregullt”
  • Paralajmërohet ndërimi i garazhave të montuara
  • Sqarime rreth furnizimit me ujë të qytetit dhe projekteve infrastrukturore
  • Asfaltimi i rrugëve
  • Përgjigje rreth pyeteje nga sfera e arsimit dhe çerdheve.

Ndiqeni mbledhjen e Këshillit në këtë  link

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст