Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е 9-та седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Советниците на денешната деветта седница на Советот на Општина Куманово ја донесоа одлуката за основање на ново јавно претпријатие за просторни и урбанистички планови ЈП “Куманово План” Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст