Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pamje nga mbledhja e 9 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në mbledhjen e nëntë të Këshillit të Komunës së Kumanovës, këshilltarët e miratun Vendimin për themelim të ndërmarrjes së re piblike për planifikim hapësinor dhe urbanistik NP “Kumanova Plan” Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст