Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втора вечер од Тамбурашкиот фестивал

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Со Кумановски Тамбураши започна втората вечер од Тамбурашкиот фестивал. Со своите музички точки пред многубројната публика се претставија и Т.С. Рубато (Пожега,Хрватска),Г.Т.О.Пљевље (Црна Гора)со солистите Нина Стругар,Дејан Шкулетиќ и Мугдин Нухановиќ, и Т.С. Велос (Нови Сад,Србија).

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст