Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nata e dytë e Festivalit të Tamburave

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me Tamburashët e Kumanovës filloi nata e dytë e Festivalit të Tamburave. Me pika muzikore para publikut të shumtë u prezantuan edhe TS Rubato (Pozhega, Kroaci), GTO Plovele (Mali i Zi) me solistët Nina Strugar, Dejan Shkuletiq dhe Mugdin Nuhanoviq dhe TS Velos (Novi Sad, Serbi).

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст