Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втор третман на терестична и адултицидна дезинсекција против возрасна форма на комарци

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се известуваат граѓаните на Општина Куманово дека на 20.06.2022 година (понеделник) во 00.00 часот, на територијата на Општината ќе се изврши втор третман на терестична и адултицидна дезинсекција против возрасна форма на комарци. Неопходно е пчеларите да преземат конкретни чекори за заштита на пчелите. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на третманот, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст