Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Trajtimi i dytë me dezinsektim tokësor dhe adulticid kundër mushkonjave të rritura

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Njoftohen qytetarët e Komunës së Kumanovës se me datë 20.06.2022 (e hënë) në ora 00.00, në territorin e Komunës do të bëhet trajtimi i dytë i dezinsektimit tokësor dhe adulticid kundër mushkonjave të rritura. Është e nevojshme që bletarët të ndërmarrin hapa konkretë për mbrojtjen e bletëve. Nëse kushtet atmosferike nuk lejojnë kryerja e trajtimit, dezinfektimi do të bëhet ditën e nesërme, kur kushtet atmosferike janë të favorshme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст