Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Гимназија „Гоце Делчев“ го прославува патрониот празник

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Делегација на Општина Куманово денеска положи свежо цвеќе пред бистата на Гоце Делчев во дворот на гимназијата, по повод патрониот празник на училиштето. Потоа беше презентирана работата на учениците и менторите, на кои им беа доделени благодарници и признанија, а се одржа и ликовна изложба.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст