Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gjimnazi “Goce Dellçev” e shënon festën e patronatit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Një delegacion e Komunës së Kumanovës, vendosi lule të freskëta para bustit të Goce Dellçevit në oborrin e gjimnazit, me rastin e festës së patronatit të shkollës. Më pastaj, u prezantua puna e nxënësve dhe mentorëve, të cilëve iu ndanë mirënjohje, kurse u mbajt edhe një eskpozitë e pikturave.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст