Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Гитаријада Куманово 2022

Во организација на Фондацијата за култура и спорт во нашиот град се одржа Гитаријада Куманово 2022,
под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општината.
На сцената во Занаетчиски дом настапија три музички групи, “Cursed heart” и “Nomad” како увертира на вечерта,
и  МИЗАР – специјални гости на манифестацијата која е симбол на градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст