Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот додели новогодишни пакетчиња

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод Новогодишните празници, Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски денеска додели новогодишни пакетчиња на лица со интелектуална попреченост во Здружението Порака Наша и Дневниот центар, како и на децата од Здружението на глуви и наглуви Куманово.

Ова е традиционална посета на Градоначалникот на општината, на огромна радост на корисниците, кои секојдневно се дел од споменатите центри.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст