Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari i Komunës shpërndau dhurata për Vitin e Ri

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e festave të Vitit të Ri, Kryetari i Komunës së Kumanovës, Dimitrievski, shpërndau dhurata për personat me pengesa intelektuale në Shoqatën “Porosia Jonë” dhe Qendrën Ditore, si dhe për fëmijët e Shoqatës së Shurdh – memecëve në Kumanovë.

Kjo është vizitë tradicionale e Kryetarit të Komunës, për kënaqësinë e madhe të shfrytëzuesve, të cilët çdo ditë janë pjesë e qendrave të lartëpërmendura.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст