Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот и министерот Сугаревски доделија решенија за легализација

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски во просториите на Оптина Куманово ги поделија решенијата за легализација на триесетина граѓани од општината.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст