Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Да ги вратиме тротоарите на пешаците

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски заедно со претатвници од СВР-МВР Куманово, ЈП „Куманово Паркинг„,ученици од основните училишта и лицата од дневниот центар за инетелктуална попреченост „Порака Наша„ поделија флаери на возачите и пешаците во сообраќајот. Целтта на денешната акција е зголемување на сообраќајната свест на сите учесници во сообраќајот. Флаерите со порака „Да ги вратиме тротоарите на пешаците„ од страна на претставници од МВР- Куманово ќе бидат делени и за време на викендот. 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст