Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од Советот на Општина Куманово на свечена академија во Врање

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод  Ден на град на општина Врање(Србија) и 140 години од ослободување од Турското ропство, претставници од Советот на Општина Куманово, присуствуваа на свечена академија која беше организирана по тој повод.

Врати се на врвот
Големина на фонт