Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Денеска вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска 21.03.2020 година со почеток во 14:00 во Голема сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, ќе се одржи вонредна седница на Советот на Општина Куманово Дневен ред Предлог одлука за исплата на парични средства од буџетот на Општина Куманово за набавка на опрема и средства за дезинфекција за потребите на општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст