Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Детски ликовен камп „АСНОМ 2018„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска заврши осмиот по ред детски ликовен камп „АСНОМ 2018„, коj беше организиран под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на фондација за култура и спорт.  Пред присутните свое обраќање имаше секретарот на Општина Куманово Десанка Стошевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст