Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Димитриевски на средба со претставници на Сојуз на здружение на пензионери на РСМ и Здружението од Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска одржа
работна средба со претставници на Сојуз на здружение на пензионери на
РСМ и Здружението од Куманово. На средбата се разговараше на повеќе
теми значајни за животот на пензионерите, со акцентирање на услугите во
Домот за стари лица “Зафир Сајто”-Куманово и субвенционирање на
јавниот превоз за пензионери. Димитриевски нагласи дека општина
Куманово ќе продолжи да дава свој придонес за пензионерите и
понатамошната соработка ќе им обезбеди подобри услови во сите сфери
од општествениот живот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст