Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dimitrievski në takim me përfaqësues të Lidhjes së Shoqatave të Pensionistëve të RMV dhe Shoqatës nga Kumanova

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski sot mbajti
takim pune me përfaqësues të Lidhjen e Shoqatës së Pensionistëve të
RMV dhe Shoqatës nga Kumanova. Në takim u diskutuan më shumë tema të rëndësishme për jetën e pensionistëve, me theks në shërbimet në Shtëpinë e të Moshuarve “Zafir Sajto” – Kumanovë dhe subvencionimin e
transportit publik për pensionistët. Dimitrievski theksoi se komuna e
Kumanovës do të vazhdojë të japë kontributin e saj për pensionistët dhe
bashkëpunimi i mëtejshëm do t’u sigurojë atyre kushte më të mira në të gjitha fushat e jetës shoqerore.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст