Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доделена опрема на Територијална противпожарна единица-Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски се сретна со директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, д-р Беким Максути, по што во ТППЕ-Куманово беше доделена опрема за спасување при урнатини и сообраќајни незгоди, наменета за потребите на Единицата од Дирекцијата за заштита и спасување.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст