Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Духовна академија Св.Климент Охридски

Во Занаетчиски дом – Куманово ќе се одржи Духовна академија Св.Климент Охридски во знак на претстојниот црковен празник, во организација на Фондацијата за спорт и култура, под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово.
На сцената ќе настапат црковниот хор Св.Николајод Свети Николе и оркестарот Симфониум при СОУ Гимназија Гоце Делчев Куманово.  
Ликот и делото на Св.КлиментОхридски ќе бидат претставени преку видео презентација.
Модератор на манифестацијата е Оливера Трајковска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст