Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Единаесетта седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска советниците на Советот на општина Куманово расправа по  дваесет точки од дневниот ред. По конструктивните дискусиии беа донесени одлуи од облата на урбанизмот , јавните претпријатија и општинските услуги.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст