Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e 11 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Këshilltarët e Këshillit të Komunës së Kumanovës sot debatuan rreth 20 pikave të rendit të ditës. Pas diskutimeve konstruktive u miratuan vendime në sferën e urbanizmit, ndërmarrjeve publike dhe shërbimeve komunale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст