Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Еколошка акција на излетничко место Студена вода

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски заедно со  командантот на Командата за операции Генерал мајор Павле Арсоски, заменик на командантот на Командата за операции Бригаден генерал  Орце Јордев, командант на Бригадата на Југоисточна Европа СЕЕБРИГ Бригаден генерал  Aristeidis Iliopulos и командант на I-вата пешадиска бригада бригаден генерал Бесник Емини на излетничкото место Студена вода засадија листопадни и зимзелени садници, украсни грмушки, бел бор и чемпрес за масовно пошумување. Ова е уште една еколошка акција за раззеленување на ова излетничко место, со цел да се сочува здрава животната средина.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст